Artistul Steven Spazuk deseneaza cu focul
Previous
RANDOM
Matteo - Panama (Official Video HD)
Next
.Entertainment

Assassin’s Creed 4: Black Flag

Assassin’s Creed 4: Black Flag este titlul urmatorului joc al popularei serii Ubisoft, acesta fiind deja confirmat pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, PC si Nintendo Wii U. Dupa cum spune si titlul, seria Assassin’s Creed se muta in lumea framantata a piratilor, Ubisoft confirmand deja ca jocul are un nou personaj principal, Edward Kenway.

Stim ca actiunea jocului va avea loc in zona insuleler din Caraibe, avand in prim plan Cuba, coasta statului Florida si Jamaica. Actiunea va avea loc in jurul anul 1715, ceea ce face ca scenariul sa fie plasat inaintea evenimentelor din Assassin s Creed III.

Piratii controleaza intreaga zona inconjurata de ape, de la Kingston la Nassau, reusind sa-si stabileasca propria republica lipsita de legi. Edward Kenway este un pirat antrenat de assassini, ale carui actiuni nebunesti au ajuns si la urechile lui Blackbeard. Jucatorii vor putea sa descopere peste 50 de locuri din paradisul oferit de Marea Caraibelor, o zona framantata de razboiul antic dintre templieri si assassini.

Assassin’s Creed 4: Black Flag va fi lansat in toamna anului 2013, pe data de 1 noiembrie.

via wizoo.ro

What's your reaction?
I Love It
100%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response