#25 Calugar intr-un templu budist
Previous
RANDOM
Prima zi din programul DeveLAWP
Next
.Stuff

DeveLAWp – develop through law knowledge

Comunicat de presă

Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații anunță lansarea programului de stagii de practică începând cu 1 iulie 2014 – DeveLAWp: knowledge through law. În cadrul programului de internship, casa de avocatură a oferit 8 locuri în departamentul de promovare, 4 poziții de stagiar în avocatură și 1 loc de stagiar colaborator. Astfel, programul oferă 3 tipuri de stagii de practică: I. LAW INTERNSHIP (pentru studenții de la drept anii 2,3,4 de studiu), II. MANDATORY LAW INTERNSHIP (absolvenții de la drept admiși în Barou), III. LAW – PR INTERNSHIP (pentru studenții de la comunicare). Stagiile de practică se vor derula pe parcursul a minim trei luni în funcție de posibilitatea aplicantului: iulie, august, septembrie. La finalul internshipului, casa de avocatură oferă 2 tabere la munte pentru cei mai talentați dintre stagiari.

Structura

Stagiul de practică cuprinde 2 etape: a. Learn; b. Do. În partea de learn, timp de 30 de minute, tinerilor li se vor preda noțiuni de bază ce îi vor ajuta în îndeplinirea obiectivelor din acea zi; în partea de do – 3ore jumătate- stagiarii vor pune în practică ceea ce li s-a explicat anterior. În fiecare zi de vineri a săptămânii, programul de internship are programat Casual Friday: stagiarii și mentorii își vor desfășura activitatea în parc sau grădini, fapt ce îi va ajuta pe tineri să fie creativi și inspirați. În cadrul Casual Friday pentru LAW INTERNSIP mentorii vor organiza împreună cu stagiarii procese simulate și diverse situații juridice simulate astfel încât tinerii să descopere frumusețea domeniului de avocatură. În cadrul Casual Friday pentru LAW PR INTERNSHIP mentorii vor organiza probe de creativitate în domeniul publicității și PR-ului, vor lucra în echipe și vor respecta un deadline.

Obiectivul proiectului

Echipa Societății civile de avocați Enăchescu & Asociații ajută tinerii să realizeze adevăratul lor potențial și îi susține în tranziția acestora către maturitate. Programul DeveLAWp este un proiect de susținere a dezvoltării tinerilor în vederea dobândirii abilităților practice necesare pe piața muncii.

Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații este o companie înființată în 2009 construită pe trei valori fundamentale: eleganță, profesionalism și încredere. Echipa de profesioniști a firmei demarează începând cu acest an proiecte de dezvoltare profesională a tinerilor adresându-se și studenților de anul 2 din cadrul Facultății de Drept. Societatea civilă de avocați
Enăchescu & Asociații susține tinerii în procesul lor de perfecționare.

Contact

Alexandru Enăchescu
Avocat Partener
alexandru.enachescu@scaenachescu.ro
0744.542.830

Macovei Bianca
PR Manager
pr@scaenachescu.ro
0734.850.626

afisavocatura-1

What's your reaction?
I Love It
0%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response