Insulele Maldive - Paradisul pe Pamant (24 Pics)
Previous
RANDOM
#1 Un loc grozav de a servi o bere
Next
.Lifestyle

In Rusia, cainii calatoresc cu metroul

Cainii sunt considerati a fi una dintre cele mai inteligente specii de animale de pe Pamant, dar cainii vagabonzi din Moscova, Rusia, au impresionat cu adevarat oamenii de stiinta prin plimbarea lor de rutina cu metroul.
In fiecare zi, cainii care traiesc la periferia capitalei iau metroul pana in centrul orasului, locul cel mai potrivit pentru a gasi mancare.

In timpul erei sovietice, cainii erau fugariti din statiile de metrou, iar restaurante si standurile de fast-food erau reduse in toata Moscova, astfel cainii nu mai aveau nici un motiv sa se aventureze prin oras. Majoritatea cainilor preferau sa traisca in zonele industriale ale orasului, unde gaseau mancare in gropile de gunoi sau orice aruncau muncitoii.

Dar dupa caderea URSS-ului, situatia s-a schimbat radical: “casele” lor de la marginea orasului au fost inlocuite cu centre comerciale si apartamente, in timp ce restaurantele si standurile de fast-food s-au inmultit rapid in centru.

Asta da viata de caine!

Cu ceva timp in urma se vorbea prin presa de Cacao, cainele care se plimba cu autobuzul. Se pare ca nu e unicul caine care prefera sa foloseasca transportul public.

In timp ce produsele alimentare erau abundente in centrul Moscovei, cainii traiau inca in suburbii, astfel ei aveau nevoie de un mod de a ajunge la mancare iar seara sa se intoarca inapoi.
Cea mai buna modalitate era metroul. Fiind bineveniti in statiile de metrou, au observat ca puteau lua trenu pana in centru.
Unii experti spun ca unii caini au invatat sa lucreze in echipe, pentru a se asigura ca coboara unde trebuie, prin masurarea timpului pe care il petrec in tren.

Cainii aleg de obicei vagoanele cel mai putin aglomerate, iar daca gasesc locuri goale pot trage un pui de somn pana la destinatie.Altii miros picioarele oamenilor sau isi pun botul in palemele copiilor si se uita lung in ochii lor, cersind de mancare.

Odata ajunsi la destinatie, cainii folosesc tot felul de tactici pentru a gasi de mancare.
Unii petrec toata ziua in fata macelariei asteptand ca cineva sa le arunce un os, in timp ce altii latra la oameni in speranta de a le da de manacare.

Seara, cainii se urca din nou in metrou, si revin la casele lor din suburbii, iar ziua urmatoare o iau de la capat.

via

What's your reaction?
I Love It
100%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response