#3 Pescuitul cu sulita
Previous
RANDOM
O privire catre Paradis: Insula Necker
Next
.Travel

Muntele de Jad Santa Lucia, unde toate camerele au piscini infinite

Acolo unde muntele se imbina cu marea de un albastru feeric, vegetatia luxurianta cu plantatii de cacao si plajele superbe cu nisip fin au transformat acest loc intr-unul dintre cele mai romantice destinatii din lume.

Hotelul Muntele de Jad a fost construit de catre arhitectul si proprietarul Nick Troubetzko pentru ca privelistea catre cei doi munti gemeni din Santa Lucia sa fie ireala.
Proprietarul a facut o extensie asupra filosofiei sale de a construi in armonie cu natura specifica insulelor Caraibe, printr-un design cu totul indraznet. Apartamentele hotelului se deschid complet catre panorama mirifica, cu o piscina semiinterioara.

Hotelul ofera o gama larga de servicii spa, de care va puteti bucura in diverse locatii ale hotelului. Mentionam faptul ca in apartamente nu exista telefon, radio sau televizor, accesul la internet fiind disponibil numai la receptie.

Va puteti bucura, de asemenea, de exclusivitatea pe care o ofera tinutul de lux, Anse Chastanet, cu baruri, galerii de arta, buticuri, inchirieri de biciclete, sporturi nautice si multe alte surprize. Costul unei asemenea evadari? Aproximativ 1.600$/noapte.

Sursa: twistedsifter.com, gossipstore.ro

What's your reaction?
I Love It
0%
Cool
50%
It's OK
50%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response