Politica de confidenţialitate

ZUF.ro ofera vizitatorilor la site-ul sau acces la continut prin intermediul internetului si ofera posibilitatea utilizatorilor sa trimita text, imagini, fisiere video si alte tipuri de continut pentru a fi postate pe ZUF.ro in anumiti termeni si conditii.

Toate sursele pe care le folosim pentru a crea articolele noastre sunt si vor fi creditate cu un link adecvat. Cu toate acestea, gazduim o multime de materiale necreditate de autori necunoscuti ce le-am primit prin intermediul mail-ului, de la prieteni si cititori.

Materialele publicate pe ZUF.ro de catre utilizatori pot fi descarcate gratuit. Cele mai multe din materialele de pe acest site nu este creat de noi. Noi doar le strangem si le organizam in galerii. Imaginile au fost luate de pe internet, de pe site-uri gratuite, prieteni, colaboratori, utilizatori, etc si sunt considerate in domeniul public.
Daca detineti drepturi de autor pentru unele materiale, cum ar fi imagini sau date si doriti eliminarea din paginile noastre, contactati-ne pentru a revendica dreptul de proprietate si vom credita site-ul dvs. cu un link sau daca doriti vom elimina complet continutul.

Prin utilizarea acestui site, acceptati:

Varsta legala

Prin vizitarea ZUF.ro dvs. intelegeti ca pot fi materiale cu continut obscen ce nu sunt potrivite pentru copii. Trebuie sa ai cel putin 14 ani sau un parinte / tutore de fata in timp ce viztati site-ul. ZUF.ro nu poate fi considerat responsabil pentru orice prejudiciu care se face prin vizualizarea de orice fel de continut pe site. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca nu ar trebui sa lasati copii sau minorii in a utiliza un mediu cum ar fi internetul fara indrumarea parintilor.

Prin utilizarea acestui site, va exprimati acordul cu toti termenii si conditiile la care se face referite prin aceasta pagina. Ne rezervam dreptul la discretie, de a actualiza sau revizui acesti termeni de utlizare. Va rugam sa verificati termenii de utlizare periodic pentru schimbari. Utilizarea de catre dvs. A acestui site dupa afisarea oricarei modificari a termenilor si conditiilor va fi considerata ca acceptatea acestor schimbari.

Link-uri si alte terte

Acest site poate sa faca legaturi cu alte site-rui de pe internet. Aceste site-uri pot contine informatii sau materiale care unii omanei ar putea sa le gaseasca neporivite sau obscene. Aceste site-uri nu sunt sub controlul ZUF.ro si sunteti de acord ca ZUF.ro nu este responsabil de orice aspect al continutului acestor site-uri. Includerea unei astfel de legaturi nu implica asocierea ZUF.ro cu operatorii site-ruilor rescpective.

ZUF.ro nu face nici o reprezentare ca materialele de pe acest site sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare in orice locatii speciale, iar accesarea lor din teritorii unde astfel de continutul este interzis este interzisa. Cei care aleg sa acceseze acest site din orice locatie o fac din proprie initiativa, pe propriul risc, si sunt responsabili pentru respectarea legilor locale.