DeveLAWp – develop through law knowledge
Previous
RANDOM
Let's be INterns!
Next
.Stuff

Prima zi din programul DeveLAWP

Comunicat de presă

Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații anunță lansarea primului program de internship DeveLAWp

București, 1 iulie 2014. Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații anunță începerea programului de dezvoltare profesională a tinerilor – DeveLAWp: dezvoltare prin cunoaștere drepturilor; dezvoltare prin drept. Astăzi, 1 iulie 2014 este prima zi din programul de stagiatură a tinerilor student. În cadrul programului DeveLAWp au fost acceptați 4 studenți pentru LAW INTERNSHIP și 7 tineri pentru LAW PR INTERNSHIP.

Prima zi este dedicată temei Let’s know each other . În partea de Learn, tinerii vor afla noțiuni introductive de relații publice, personal branding și creativitate iar în partea de DO vor trebui să se prezinte într-o manieră cât mai creativă și reprezentativă pentru ei.

Structura

Stagiul de practică cuprinde 2 etape: a. Learn; b. Do. În partea de learn, timp de 30 de minute, tinerilor li se vor preda noțiuni de bază ce îi vor ajuta în îndeplinirea obiectivelor din acea zi; în partea de do – 3ore jumătate- stagiarii vor pune în practică ceea ce li s-a explicat anterior.
În fiecare zi de vineri a săptămânii, programul de internship are programat Casual Friday: stagiarii și mentorii își vor desfășura activitatea în parc sau grădini, fapt ce îi va ajuta pe tineri să fie creativi și inspirați. În cadrul Casual Friday mentorii vor organiza împreună cu stagiarii procese simulate și diverse situații juridice simulate astfel încât tinerii să descopere frumusețea domeniului de avocatură.

Obiectivul proiectului

Echipa Societății civile de avocați Enăchescu & Asociații ajută tinerii să realizeze adevăratul lor potențial și îi susține în tranziția acestora către maturitate. Programul DeveLAWp este un proiect de susținere a dezvoltării tinerilor în vederea dobândirii abilităților practice necesare pe piața muncii.

Finalul stagiului

Pe parcursul stagiului, verificarea competențelor se va face continuu astfel că punctajele obținute la finalul stagiului vor însuma calificativele oferite de mentori cât și cele oferite de colegi.La finalul internshipului, Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații oferă 2 tabere la munte astfel: 1 tabară la munte pentru cel mai talentat dintre stagiari de la drept și 1 tabără la munte pentru stagiarii de la PR.

Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații este o companie înființată în 2009 construită pe trei valori fundamentale: eleganță, profesionalism și încredere. Echipa de profesioniști a firmei demarează începând cu acest an proiecte de dezvoltare profesională a tinerilor adresându-se și studenților de anul 2 din cadrul Facultății de Drept. Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații susține tinerii în procesul lor de perfecționare.

Update despre proiect

Informații despre proiect veți găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/develawp?ref=ts&fref=ts

Contact

Alexandru Enăchescu
Avocat Partener
alexandru.enachescu@scaenachescu.ro
0744.542.830

Macovei Bianca
PR Manager
pr@scaenachescu.ro
0734.850.626

What's your reaction?
I Love It
0%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response