#12 Zgarie-nori in satul Huaxi din China
Previous
RANDOM
Pisicile fac Drift
Next
.Entertainment

Sculpturi in Carti (26 Pics)

Brian Dettmer, în vârstă de 37 de ani, din Chicago, Statele Unite, le oferă o nouă viaţă cărţilor de medicină şi chirurgie, transformându-le în nişte sculpturi uimitoare, notează zigonet.com.

Pentru început, Dettmer a hotărât să răsfoiască o serie de cărţi cu scopul de a învăţa limbajul semnelor, codul Morse şi alfabetul Braille. Apoi, el a avut ideea de a-şi îndrepta atenţia asupra manualelor de medicină şi ştiinţă, cărora a început să le decupeze paginile şi ilustraţiile, astfel încât să creeze lucruri cât mai deosebite. În acest sens, el foloseşte mai multe instrumente de tăiat, printre care un bisturiu, un cuţit şi un cutter.

„Munca mea reprezintă o îmbinare între materialul existent şi mesajul pe care autorii acestor cărţi au vrut să-l transmită. Piesele, odată terminate, scot în evidenţă o nouă relaţie între elementele interne ale cărţii”, a explicat artistul.

Brian Dettmer, considerat „un chirurg al cărţilor”, este apreciat în lumea întreagă datorită operelor sale de artă impresionante şi tehnicii sale originale.

Modul de lucru:

via1, via2, via3

What's your reaction?
I Love It
0%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response