Gateste cu mainile in ulei incins
Previous
RANDOM
Trimaranul Adastra - superyachtul viitoarelor calatorii oceanice
Next
.Lifestyle

Un chinez bea benzina pentru a-si mentine sanatatea

Chinezul Chen Dejun, in varsta de 71 de ani, a declarat in presa locala ca de aproape 42 de ani isi trateaza afectiunile de care sufera cu benzina.

In medie, chinezul, care se ocupa cu negustoria de piatra, consuma lunar 3,5 litri de combustibil, pentru a fi sigur ca nicio boala nu-i va afecta sanatatea. Cum a ajuns barbatul sa-si mentina sanatatea si sa se trateze cu benzina, ajungand peste noapte cunoscut in toata lumea?

In 1969, chinezul a contractat o tuse rebela, acuzand dureri insuportabile in piept. A incercat diverse medicamente, dar niciunul nu l-a ajutat. In cele din urma si-a indreptat atentia catre medicina traditionala chineza, noteaza Teen Problem.

Unul dintre terapeutii contactati i-a recomandat cura cu kerosen. Dupa cateva zile de tratament, in care a ingurgitat cateva guri de combustibil, barbatul s-a simtit considerabil mai bine. La putin timp dupa inceputul tratamentului, a schimbat kerosenul cu benzina, care era mult mai usor de gasit.

Rudele si apropiatii barbatului au incercat sa-l convinga sa se lase de acest “viciu”, dar acesta a ramas de neclintit. Medicii sunt de parere ca barbatul a dezvoltat o dependenta toleranta la benzina, altfel trebuia sa fie demult trecut in lumea de dincolo.

via ziare.com

What's your reaction?
I Love It
0%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response