Locul unde nu exista intuneric si soarele nu apune
Previous
RANDOM
Un fermier isi foloseste oile pe post de panouri de publicitate
Next
.Stuff

Un ucrainean creeaza motociclete din lemn in miniatura

Vyacheslav Voronovich din Lvov (Ucraina) este pasionat de motociclete inca din liceu, si a condus una pentru prima data in clasa a saptea.
A fost mereu interesat de miniaturi, si a dezvoltat o pasiune pentru scultura in lemn.

Deci, chiar daca el nu si-a permis sa cumpere o motocicleta adevarata, a descoperit ca si-ar putea crea propria replica perfecta din lemn.

Ideea de a face prima sa motocicleta la o scara de 1 la 12 i-a venit acum un an, si a devenit repede un hobby. A fost insipirat de alte motociclete in miniatura vazute pe internet, si a vrut sa faca si el, dar din lemn.
La inceput a avut cateva indoieli, nu stia exact cum sa inceapa, dar dupa ce si-a dat seama ce lemn trebuie sa foloseasca pentru fiecare componenta, lucrurile au decurs grozav.

Dupa ce a terminat prima motocicleta, a observat ca fiecare lucrare care o termina arata din ce in ce mai bine ca precedenta.

Vyacheslav Voronovich crede ca alegerea corecta in materie de lemn este cruciala pentru arta sa, deoarece fiecare tip de lemn are caracteristicile sale unice.
Cu pinul este mai usor de lucrat decat stejarul si fagul, dar nu se compara cu acestia in termeni de estetica.

Cea mai dificila sarcina este de a crea componentele mici (ghidonul, oglinzile retrovizoare, schimbatorul de viteze, discurile de frana, etc) deoarece acestea au de multe ori tendinta de a se rupe atunci cand sunt aproape complete, si trebuie sa inceapta totul de la inceput.

Foloseste doar un cutit cu lama unica de folosinta, dar ii iese o treaba destul de reusita.

Colectia artistului numara deja trei elicopetere facute dupa gustul lui, si doua replici a motocicletei Honda CBR1000 RR si respectiv Suzuki GSX-R600.
In prezent lucreaza la o replica din lemn a unei Honda VT1300 CS cruiser, la care va folosi un tip special de lemn pentru ghidon si cadru.

via motonews.ru

What's your reaction?
I Love It
0%
Cool
0%
It's OK
0%
What?
0%
I'm Sad
0%
I Hate It
0%

Leave a Response